П`ятниця, 19.04.2024, 04:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Листопад » 10
Це підприємство знане на теренах Буковини і далеко за його межами. Упродовж багатьох років його велич і славу примножували десятки, а той сотні людей. У суворих ринкових умовах вдалося вижити, вистояти,зберегти, навіть оновити устаткування і належно працювати. Упродовж багатьох років сюди солодкі корені здають господарства, фермери, представники приватного сектору не лише Чернівеччини, але й сусідніх областей.

На днях, навідавшись до кабінету генерального директора вищезгаданого підприємства П.Білоголовка, застали там керівника сільськогосподарського формування із с.КошилівціЗаліщицького району, який приїхав обговорити умови здачі на переробку солодкого кореня. Роботою промислового гіганта Заставнівщини цікавився голова райдержадміністрації В.Копчук, заступник голови райради І.Сеник, начальник управління економіки райдержадміністрації І.Димка. На підприємстві вищезгадані посадовці перебували 4 жовтня. Саме з цього дня (офіційно) розпочався сезон цукроварінн ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 546 | Додав: stasvova | Дата: 10.11.2011 | Коментарі (0)

21 жовтня у с.Юрківці відкрився перший сервісний центр «Механік» сільськогосподарської техніки «Джон Дір». Центр обслуговуватиме західний регіон України: Чернівецьку, Івано-Франківську, Хмельницьку, Львівську, Тернопільську області.

Це ще один крок «Механіка» у напрямку кардинального нового рівня сервісу для клієнтів. Загальна площа сервісної станції 2000 кв.м. Центр оснащений сучасними ремонтно-технічними приміщеннями, автостоянкою сільськогосподарської техніки, навчальним центром для працівників, їдальнею, кімнатами відпочинку для працівників та клієнтів.

« Сервіс — це наша суттєва перевага. Графік роботи нашого сервісного центру адаптований до потреб клієнтів. На сьогодні ми маємо 11 автомобілів оперативного реагування, які виїжджають на місце поломки у будь-який час доби. Якість роботи забезпечує висококласна команда, яка спеціально пройшла навчання закордоном. У найближчі 2 роки плануємо відкрити ще три сервісних центри європейського рівня в захі ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 1301 | Додав: stasvova | Дата: 10.11.2011 | Коментарі (0)


Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.