П`ятниця, 19.04.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Листопад » 10 » Перший на західний регіон України сервісний центр «Механік» сільськогосподарської техніки «Джон Дір»
17:25
Перший на західний регіон України сервісний центр «Механік» сільськогосподарської техніки «Джон Дір»
21 жовтня у с.Юрківці відкрився перший сервісний центр «Механік» сільськогосподарської техніки «Джон Дір». Центр обслуговуватиме західний регіон України: Чернівецьку, Івано-Франківську, Хмельницьку, Львівську, Тернопільську області.

Це ще один крок «Механіка» у напрямку кардинального нового рівня сервісу для клієнтів. Загальна площа сервісної станції 2000 кв.м. Центр оснащений сучасними ремонтно-технічними приміщеннями, автостоянкою сільськогосподарської техніки, навчальним центром для працівників, їдальнею, кімнатами відпочинку для працівників та клієнтів.

« Сервіс — це наша суттєва перевага. Графік роботи нашого сервісного центру адаптований до потреб клієнтів. На сьогодні ми маємо 11 автомобілів оперативного реагування, які виїжджають на місце поломки у будь-який час доби. Якість роботи забезпечує висококласна команда, яка спеціально пройшла навчання закордоном. У найближчі 2 роки плануємо відкрити ще три сервісних центри європейського рівня в західному регіоні», — коментує Олексій Кулик, директор компанії «Механік».

«Механік» забезпечує клієнтів першокласною надійною технікою, яка є лідером світового агроринку. Окрім широкої лінійки техніки, у наявності в сервісному центрі понад 6000 одиниць запчастин. «Механік» пропонує вигідні ціни та гнучкі умови оплати, кредитування і лізинг.

«Наша мета — підвищити ефективність сільськогосподарського виробництва у Західній Україні, де зосереджена 1/4 світових ресурсів чорнозему. На сьогодні через брак якісного обробітку землі врожайність у два-три рази нижча від можливої. За рік ми плануємо збільшити кількість проданої техніки у 3 рази», — додав Олексій Кулик.

Як компанія з міжнародним рівнем сервісу «Механік» вперше серед українських компаній-дилерів візьме участь у найбільшій міжнародній виставці сільськогосподарської техніки в Ганновері «Агрітехніка-2011». Завдяки «Механіку» галузеву виставку в Німеччині відвідають також ключові партнери компанії.

Довідка про компанію:

Компанія «Механік» — офіційний дилер техніки та запчастин .Іоhп Dееге в Україні. Компанію засновано у 2010 році командою професіоналів, які добре знаються на сільськогосподарському бізнесі та мають багаторічний досвід роботи у цій сфері.

«Механік» забезпечує клієнтів першокласною надійною технікою, яка дозволяє досягти високих результатів в аграрному бізнесі, а також задля якісного та своєчасного задоволення потреб покупців у запасних частинах та сервісному обслуговуванні.

На відкриття сервісного центру до Юрківців приїхав директор компанії «Джон Дір Україна» американець Пітер Крім, який запевнив у своєму всілякому сприянні «Механіку» в його розвитку та роботі.

На урочистому відкритті «Механіка» були і перші особи Заставнівського району: голова райдержадміністрації Василь Копчук, його перший заступник Ярослав Олексюк, заступник голови районної ради Іван Сеник, а також Юрковецький сільський голова Марія Смеречанська, головний інженер підприємства «Хрещатик-Агро» Михайло Микитюк.

Своїми думками ділився один із організаторів сервісного центру — голова спостережної ради агрохолдингу «Мрія» Іван Гута:

— Тривалий час ми сподівалися на те, що хтось відкриє такий центр. Бажаючих не виявилося. Отож це зробили ми з компанією «Механік» — офіційним дилером відомої фірми.

Ми не братимемо передоплати на постачання деталей до сільськогосподарської техніки. А, також, допоможемо дрібним газдам. Міні-техніку для обробітку присадибної ділянки вони зможуть придбати найближчим часом.

Сервісний центр — це крок назустріч товаровиробникам.

Джерело: Голос краю
Категорія: Новини | Переглядів: 1302 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.