П`ятниця, 26.04.2024, 08:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2015 » Грудень » 17 » відбулося чергове засідання Координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Заставнівського району
19:33
відбулося чергове засідання Координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Заставнівського району

        17 грудня у приміщенні Заставнівської райдержадміністрації відбулося чергове засідання Координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Заставнівського району в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ фаза». У роботі Форуму взяли участь координатор обласного ресурсного центру Наталя Белюкіна, координатор районного ресурсного центру Володимир Стасюк, начальник інвестиційного відділу районної ради Іван Димка, представники  фінансового управління, казначейства, освіти, сільські голови та актив громадських організацій сіл Горошівці, Товтри, Малий Кучурів, Васловівці.

       У ході зібрання було проведено підсумки реалізації мікропроектів МРГ-ІІІ за 2015 рік в районі,  головами громадських організацій поінформовано членів ФМР про стан розвитку організацій громади, відбулось представлення результатів розробки та впровадження мікропроектних пропозицій, обговорено фінансові можливості району у 2015-2016 році для співфінасування мікропроектів громад.

      Відзначено успішне завершення мікропроекту громадської організації «Горошівчанка» щодо проведення енергозберігаючих заходів в НВК с.Горошівці з капітального ремонту (заміни вікон та дверей на металопластикові). Заслухано звіт наглядового комітету за якістю по даному об’єкту. 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 645 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.