П`ятниця, 19.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Запрошуємо до участі в національній експозиції України на Осінньому міжнародному Загребському ярмарку
10:12
Запрошуємо до участі в національній експозиції України на Осінньому міжнародному Загребському ярмарку

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України здійснює заходи із забезпечення роботи національної експозиції України на Осінньому міжнародному Загребському ярмарку, який проходитиме в м. Загреб (Хорватія) у період з 19 по 23 вересня 2012 року.

Загребський ярмарок позиціонується як низка міжнародних спеціалізованих заходів, у тому числі ярмарок "Товари широкого споживання'", ярмарок "Mystik" та ярмарок "Енергетична ефективність та відновлювальні джерела енергії"". Цього року організатори ярмарку очікують більш ніж 200 учасників з 15 країн світу.

Передбачається, що з метою підтримки вітчизняних товаровиробників Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за рахунок коштів Державного бюджету України на 2012 рік частково здійснюватиме оплату оренди виставкових площ, будівництво національного стенду, а також перевезення виставкового вантажу.

Витрати, пов'язані з відрядженням учасників виставки до м. Загреб (проїзд, проживання, добові) здійснюються за власний рахунок.

У рамках роботи експозиції передбачається проведення ділових заходів, у тому числі українсько-хорватського бізнес-форуму за участю членів офіційної делегації України, а також представників бізнес кіл обох країн.

Враховуючи викладене, просимо опрацювати можливість участі у вищезазначеному заході провідних підприємств, установ та організацій у відповідних галузях та повідомити до 17 квітня 2012 року Головне управління економіки обласної державної адміністрації щодо розміру необхідної виставкової площі, переліку підприємств і експонатів, які планується представити на національній експозиції України.

Категорія: Новини | Переглядів: 516 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.