П`ятниця, 19.04.2024, 14:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2014 » Грудень » 30 » ВІДБУЛАСЬ КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА
18:04
ВІДБУЛАСЬ КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА

23 грудня в районній державній адміністрації з місцевими підприємцями відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, де обговорювались пропозицій до проекту регіональної Програми підтримки розвитку малого підприємництва в Чернівецькій області на 2015-2016 роки, на яку був запрошений голова Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернівецькій області – Бузинський Микола Дмитрович. Розпочав Координаційну раду зі вступного слова заступник голови районної державної адміністрації Зюлковський Володимир Омелянович, який привітав присутніх приватних підприємців, представників установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації та організаторів заходу. Зустріч відбулась в рамках виконання заходів Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2013-2014 роки. Микола Бузинський розповів про особливості запровадження та реалізації системи державної фінансово-ресурсної підтримки малого та середнього підприємництва в чинному законодавстві України.

     Під час зустрічі були обговорені питання гарантії, поруки, програми компенсаційних відшкодувань, мікрокредитування, як спосіб забезпечення державної фінансово-ресурсної підтримки малого та середнього підприємництва в Україні.

      Також учасниками Координаційної ради активно обговорювались міжнародно-правові норми щодо державної підтримки малого та середнього підприємництва та захисту прав роботодавця.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 497 | Додав: stasvova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.