Четвер, 18.04.2024, 19:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2014 » Листопад » 21 » На Заставнівщині підписано тристоронню угоду з ЄС та ПРООН
18:35
На Заставнівщині підписано тристоронню угоду з ЄС та ПРООН

Керівництво Заставнівського району підписало тристоронню угоду з ЄС/ПРООН про включення регіону до третьої фази Проекту Місцевий розвиток, орієнтований на громаду.

18 листопада в малій залі засідань Заставнівської адміністрації відбувся районний семінар Проекту ЄС/ПРООН ”Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ“. Семінар провів координатор обласного ресурсного центру Михайло Олійник, який представив результати Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІ” (МРГ) у  Чернівецькій області та розповів про особливості третьої фази Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та ознайомив присутніх з загальним планом дій на 2014-2015 рік та на перспективу. Однією з найістотніших переваг третьої фази проекту є збільшення частки співфінансування ЄС/ПРООН, яка становитиме 75 % вартості одного проекту, 20% фінансує місцевий бюджет та 5 % громада. Збільшується також внесок Проекту МРГ-ІІІ – 10 000 доларів на один проект. Лише чотири сільські ради в районі, пройшовши відбір на конкурсній основі, матимуть змогу реалізувати свої проекти.

Учасники семінару переглянули фільм про досвід впровадження МРГ в Україні.

Про співпрацю Заставнівського району та Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» ознайомив присутніх координатор районного ресурсного центру Іван Димка. Який проінформував, що з 2012 року в  районі було реалізовано 7 мікропроектів на загальну суму 1419 206 грн.

На завершення Михайло Олійник повідомив, що за результатами конкурсного відбору серед 11 районів Чернівецької області Заставнівський  район включений до третьої фази Проекту МРГ. Керівництво районної ради, райдержадміністрації та ПРООН підписали трьохсторонню партнерську угоду.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 397 | Додав: stasvova | Рейтинг: 4.8/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.