Четвер, 28.03.2024, 21:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2014 » Березень » 26 » До відома жителів району та учасників дорожнього руху!
18:52
До відома жителів району та учасників дорожнього руху!

На виконання доручення Державного агентства автомобільних доріг України № 27-ОД від 12.03.14 року щодо забезпечення належного санітарного та експлуатаційного стану автомобільних доріг загального користування, звертаємо увагу жителів району та учасників дорожнього руху про необхідність дотримання чистоти на дорогах загального користування та придорожніх смугах з метою недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ.

Із початком весни придорожні смуги автомобільних доріг стають схожі на сміттєзвалища і така ситуація спостерігається не перший рік. 
        Вагомими причинами такої ситуації є низький рівень культури наших громадян, а також недостатньо ефективні законодавчі механізми протидії правопорушенням у цій сфері. Проблема утилізації продуктів життєдіяльності в повсякденному житті часто вирішується громадянами просто — викиданням його в придорожню смугу.

Шановні мешканці району та гості, звертаємося до Вас з проханням не смітити в тому числі на території земель дорожнього господарства (в межах смуг відводу, автобусних зупинках, площадках відпочинку тощо). Прибираючи у своїх домівках та на подвір’ї, не викидайте сміття у придорожні смуги, не створюйте там стихійних сміттєзвалищ. Використовуйте для цього створені місцевими радами узаконені сміттєзвалища.

 Під час проведення аналізу походження сміття стає відомо, що не вся його кількість створена учасниками дорожнього руху, тобто більшість сміття залишають мешканці прилеглих населених пунктів, це і побутове сміття і різного роду відходи. В зв’язку з вищевказаним, просимо в подальшому не допускати засмічення придорожніх смуг автомобільних доріг.

Застерігаємо! Компетентними органами проводиться робота по виявленню порушників та притягненню їх до відповідальності згідно з чинним законодавством.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 431 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.