П`ятниця, 19.04.2024, 22:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Листопад » 13 » ДЕРЖБЮДЖЕТ ІНВЕСТУЄ ІННОВАЦІЙНІ ПРОЕКТИ
03:51
ДЕРЖБЮДЖЕТ ІНВЕСТУЄ ІННОВАЦІЙНІ ПРОЕКТИ
Управління економіки райдержадміністрації доводить до відома зацікавлених осіб, що 17 березня 2011 р. Кабінет Міністрів України постановою №308 затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки через механізм здешевлення кредитів.

Відповідно до Порядку бюджетні кошти спрямовуються на безповоротній основі на:

1) погашення кредиторської заборгованості минулих років за бюджетними зобов'язаннями, узятими на облік органами Державної казначейської служби;

2) виконання бюджетних зобов'язань, які виникли перед суб'єктами господарювання — переможцями конкурсу в 2010 році відповідно до укладених з ними договорів про компенсацію відсоткової ставки за користування кредитами, залученими для реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки (далі — договори про виплату компенсації);

3) здешевлення кредитів, залучених у національній валюті України та/або в іноземній валюті, у тому числі за кредитами, залученими від іноземних фінансових установ, для реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки (далі — інноваційні та інвестиційні проекти).

За більш детальною інформацією звертайтеся до Чернівецького регіонального центру з інвестицій та розвитку за адресою: м. Чернівці, пл. Театральна №6, «Будинок Офіцерів», 4-й поверх, каб. 73-74; тел. (022) 52-76-59.

07.10.2011 року в приміщенні відділу державної виконавчої служби Заставнівського районного управління юстиції за адресою: м.Заставна, вул.Гагаріна,2 з 10.00 до 13.00 буде проводити особистий прийом громадян начальник управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області Андрієм Вітольдовичем Бушкевичем з питань виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб). Контактні телефони: 3-11-76, 2-11-07.
Категорія: Новини | Переглядів: 468 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.