П`ятниця, 26.04.2024, 19:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Чернівецька ОДА оголошує проведення конкурсного відбору проектів (програм) транскордонного співробітництва
13:55
Чернівецька ОДА оголошує проведення конкурсного відбору проектів (програм) транскордонного співробітництва

На конкурс приймаються проекти, які розробляються існуючими та потенційними суб’єктами та/або учасниками транскордонного співробітництва. Це фізичні та юридичні особи, державні органи правління та їх структурні підрозділи, навчально-освітні заклади, недержавні організації, асоціації, спілки та інші інституції, які безпосередньо мають відношення або зацікавлені у розвитку транскордонного співробітництва.

Для участі у конкурсному відборі розробниками проектів співробітництва подаються такі документи: заява довільної форми про намір взяти участь у конкурсному відборі; копії установчих документів; довідка про відсутність прострочених податкового боргу і заборгованості за позичкою та фінансовою допомогою; рішення представницького органу місцевого самоврядування про часткове фінансування проекту співробітництва з місцевого бюджету та /або підтвердження фінансування з інших джерел; паспорт проекту співробітництва; бізнес-план проекту співробітництва.

 Підготовлені проекти просимо подати до 25 грудня 2011 року у відділ транскордонного співробітництва та залучення іноземних інвестицій управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Чернівецької обласної державної адміністрації (вул.Грушевського, 1, каб. 430).

 Пріоритетними напрямками розвитку транскордонного співробітництва у регіоні визначені: економічне співробітництво, соціальне співробітництво, культурно-освітнє співробітництво, розвиток інфраструктури, співробітництво у сфері екології.

 Основними критеріями конкурсного відбору є:

 економічна ефективність, інноваційна спрямованість, поліпшення інвестиційної привабливості регіону, підвищення рівня зайнятості населення в регіоні, сприяння захисту навколишнього середовища, сприяння розвитку людського потенціалу, вартість проекту співробітництва, тривалість реалізації проекту співробітництва.

 Детальна інформація щодо проведення конкурсного відбору, обґрунтування пріоритетних напрямків, методики написання бізнес-планів та паспортів проектів розміщена на сайті www.oda.cv.ua.

 За наданням методологічної та консультативної допомоги звертатись до Управління економіки Заставнівської райдержадміністрації (каб.44,45, тел..3-19-89).

 Консультативна підтримка потенційних учасників конкурсу здійснюється за тел.: 55-32-04, 55-32-47.

Категорія: Новини | Переглядів: 551 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.