П`ятниця, 19.04.2024, 04:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2013 » Березень » 11 » Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами приміського та міжміського внутрішньообласного сполучення
12:54
Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами приміського та міжміського внутрішньообласного сполучення

Розпорядженням обласної державної адміністрації від 05.02. 2013 року № 55-р «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньо-обласному сполученні» на підставі розрахунків та за клопотанням комісії облради на звернення Чернівецького обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» від 17.12. 2012 року № 22 щодо невідповідності існуючих тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами до вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин, проведення щоденного медтехогляду та на підставі висновків Держслужби з регуляторної політики, в зв’язку з тим, що тарифи на Буковині були найнижчими в Україні і перевізники отримували збитки від своєї діяльності, було встановлено:
 
 

1. Тарифи на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в розмірі 0,248 гривень за 1 пасажиро-кілометр без податку на додану вартість для юридичних осіб, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють на загальній та спрощеній системах оподаткування і є платниками податку на додану вартість;

2. Тарифи на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в розмірі 0,286 гривень за 1 пасажиро-кілометр для юридичних осіб, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють на спрощеній системі оподаткування і не є платниками податку на додану вартість.

3. Вказані вище тарифи визначені без урахування авто станційного збору за обов’язкові послуги, що надаються автостанціями пасажирам, плати за попередній продаж квитків, страхового платежу за страхування пасажира від нещасних випадків на транспорті.

4. Тариф на перевезення одного місця багажу автобусами в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 10 відсотків від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.

Дане розпорядження зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернівецькій області 25.02. 2013 року і набирає чинності з моменту його опублікування в друкованих засобах масової інформації.

Категорія: Новини | Переглядів: 484 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.