Субота, 20.04.2024, 12:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2012 » Травень » 21 » Відбулась презентація Інвестиційного фонду «Буковина».
13:14
Відбулась презентація Інвестиційного фонду «Буковина».

16 травня цього року у Заставнівському районі в рамках проведення чергової координаційної Ради з питань розвитку підприємництва відбулась презентація Інвестиційного фонду «Буковина». Підприємці краю мали змогу провести діалог, задати актуальні питання координатору проекту Шевчуку Максиму Вікторовичу. На засіданні прийняв участь Терновецький Степан Іванович - заступник голови Федерації роботодавців області.

  Більш детальну інформацію про діяльність фонду «Буковина» можна знайти на сайті Федерації роботодавців України (http://fru.org.ua/investicijnij-fond-bukovina/), сайті Дмитра Фірташа (http://dmitryfirtash.com) та в мережі Facebook (http://www.facebook.com/fundbukovyna).

 Довідково. Створення фонду «Буковина» ініціював Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ під час зустрічі з керівництвом та бізнесменами у Чернівцях 23 лютого 2012 року. Крім Голови Федерації роботодавців України, про намір стати інвесторами фонду також заявили чотири чернівецькі бізнесмени – голова правління компанії «Трембіта» Стелла Станкевич, президент компанії «Техно Плюс» В’ячеслав Добровольський, генеральний директор «Чернівецького машзаводу» Віктор Сідляр та генеральний директор компанії «Родничок» Іван Семенюк.

 В основу роботи фонду «Буковина» покладено досвід університету Кембриджу, де вже понад 40 років ініціативи студентів та молодих вчених успішно підтримують три фонди. Фонд «Буковина» став першим в Україні венчурним інвестиційним фондом, який здійснює пільгову кредитну підтримку для малого бізнесу.

 Капітал фонду «Буковина» склав 3 млн. гривень. Підприємства, що існують та виводять на ринок інноваційні продукти та послуги, зможуть претендувати на отримання кредитів у розмірі 100-320 тисяч гривень за пільговою ставкою від 5 до 15% річних строком від 1 до 3 років. Автори нових бізнес-ідей зможуть отримати 50-80 тисяч гривень в якості стартового капіталу для створення бізнесу.

Категорія: Новини | Переглядів: 533 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.