П`ятниця, 19.04.2024, 17:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » В день свята Покрови Пресвятої Богородиці в с.Репужинці відбулось відкриття лікарської амбулаторії
09:04
В день свята Покрови Пресвятої Богородиці в с.Репужинці відбулось відкриття лікарської амбулаторії

14 жовтня в день  свята Покрови Пресвятої Богородиці в с.Репужинці відбулось відкриття лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

На урочистому відкритті були присутні перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Куліш, начальник Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Оксана Андрієць, голова районної державної адміністрації Юрій Кітар, керівники районних установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної та сільських рад, громада села.

Роботи щодо капітального ремонту даного приміщення було розпочато в 2014 році в рамках реалізації ІІ фази проекту ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду»  місцевою громадською організацією «Спільне майбутнє» за підтримки районної державної адміністрації та Репужинецької сільської ради.

Загальний бюджет проекту склав 328,240 тис.грн., з них кошти ЄС склали 225,233 тис.грн., 76,664 тис.грн. в рамках проекту було виділено як спів фінансування з місцевого бюджету та 26,343 тис.грн. зібрано коштів громади.

В рамках проекту було проведено реконструкцію амбулаторії та перепланування з внутрішнім ремонтом приміщення, встановлено металопластикові вікна та двері, здійснено монтаж внутрішньої системи опалення та встановлено сучасний твердопаливний піролізний котел.

Однак, для повноцінного функціонування сільської лікарської амбулаторії необхідно було здійснити ще ряд додаткових робіт, по скільки бюджету самого проекту не вистачало. Так, за кошти Репужинецької сільської ради було проведено підвід води та водовідведення, встановлено освітлення приміщення, закуплено бойлер, душ кабіну та частину м’якого та твердого інвентаря. Коштами ПМСД закуплено частину будівельних матеріалів для внутрішніх робіт. За благодійні внески було закуплено частину м’якого та твердого інвентаря.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 736 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.