Четвер, 25.04.2024, 18:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Проведено семінар з енергоефективності
10:10
Проведено семінар з енергоефективності

06 жовтня, в великому залі засідань районної державної адміністрації,  проведено семінар з енергоефективності, на тему «Державна підтримка термомодернізації житлових будівель в Україні: умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів» з керівниками установ та організацій, головами сільських рад та жителями району, спрямований на популяризацію механізмів державної підтримки населення щодо утеплення житла.

У вступному слові голова районної державної адміністрації  Кітар Ю.В. наголосив на необхідності здійснення заходів з енергоефективності та енергозбереження в державі відповідно до урядових та регіональних програм.

Щодо умов та перспектив державної підтримки утеплення житлових будівель в Україні інформував начальник управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Димка І.Ф.

Керуючий ТВБВ № 10025/0128 «Ощадбанк» Українець Ю.І., та менеджер по роботі з клієнтами Михайлюк Н.М. проінформували про успішну практику в питаннях надання кредитів на утеплення будинків, встановлення твердопаливних (негазових) котлів та допоміжного обладнання, про досвід та умови кредитування АТ «Ощадбанк» на вказані цілі фізичних осіб.

З інформацією про сучасні енергоефективні технології, обладнання та матеріали виступили представники компаній «Епіцентр», «Хенкель».

  

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: stasvova | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.