Четвер, 25.04.2024, 21:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2013 » Березень » 4 » Про нараду при першому заступнику голови районної державної адміністрації з керівниками промислових підприємств
17:37
Про нараду при першому заступнику голови районної державної адміністрації з керівниками промислових підприємств
27.02.2013 р. відбулася нарада при першому заступнику голови районної державної адміністрації Олексюку Я.Є. з  керівниками  промислових підприємств «Про результати роботи промислових підприємств  за підсумками 2012 року та плани на 2013 рік». На нараду були запрошені всі керівники промислових підприємств основного кола звітуючих. Про результати роботи промисловості за минулий рік доповів начальник управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Димка І.Ф., а про перспективи роботи промислових підприємств в поточному році розповіли запрошені на нараду керівники,  представники промислових підприємств. Всім присутнім було надано слово і можливість розповісти про перспективи і проблеми, які виникають в процесі роботи промислового комплексу району.

Особливо цікаво було для всіх присутніх почути про стан справ і перспективи роботи ТОВ "Цукровий комбінат "Хрещатик". Саме про це розповів представник даного підприємства - директор ТОВ «Прус Агро Україна» Зубахін К.М., який запевнив всіх присутніх в тому, що дане підприємство придбано не для перепродажу, а щоб працювати і виробляти продукцію і всі чутки про те, що завод хочуть порізати на металолом є не правдивими, що нічого такого не відбувається. Підприємство і всі його потужності, обладнання збережено і тимчасово законсервовано в зв’язку з нерентабельністю цукровиробництва при діючій на даний час ціні на цукор. Розглядається також питання модернізації виробничого обладнання для можливості виробляти продукцію з меншими затратами і бути конкурентоспроможними на ринку та отримувати прибутки. Саме при такій умові ТОВ "Цукровий комбінат "Хрещатик" зможе повноцінно працювати.

Про стан справ та перспективи роботи в 2013 році також розповіли: комерційний директор ПП "Фортуна” - Яценюк А.С., виконавчий директор ТОВ "Граніт” - Василевич Я.Ф., фінансовий директор ПП "Надія – Є” - Лакуста М.К., директор ПП "Діана – Дністер” - Данілов О.І., заступник директора ПАТ "Кострижівський комбінат будівельних матеріалів” - Божисько І.В., юрист ТОВ „Триан” - Бешлей В.Я., директор ТОВ "Оксана – М” - Гандабура І.В., директор ПП «Супутник» - Пилипчанський Г.І., директор ПП "Добринівський цегельний завод” – Капіцький С.І..

Всі представники промислових підприємств які були присутні на нараді повідомили про те, що їхні підприємства планують в 2013 році працювати, нарощувати виробництво продукції, щоб в поточному році мати кращі результати роботи ніж за минулий рік.

Основними проблемами, на які звернули увагу керівники промислових підприємств є незадовільний стан доріг в районі, що негативно впливає на можливість транспортування продукції, яка виробляється підприємствами, а це в основній масі будівельні матеріали.

Також негативно на розвиток промисловості впливає зволікання та затягування видачі відповідних дозвільних документів, що не дає можливості розпочати і планувати роботу промислового комплексу, а саме: отримання гірничих відводів по ПАТ «Кострижівський комбінат будівельних матеріалів» та ТОВ «Оксана-М», проектів відведення земельних ділянок по ПП «Добринівський цегельний завод» та ПП «Сорос-08».

В кінці наради начальник управління Пенсійного фонду України у Заставнівському районі Стасюк В.І. повідомив про те, що за підсумками 2012 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відзначено високий рівень виконання пенсійного законодавства, визнано кращим платником серед промислових підприємств Заставнівського району ПАТ "Кострижівський комбінат будівельних матеріалів” і нагороджено грамотою, яку було урочисто вручено заступнику директора цього підприємства Божисько І.В..

Категорія: Новини | Переглядів: 540 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.