П`ятниця, 29.03.2024, 08:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Листопад » 13 » До уваги потенційних розробників проектів транскордонного співробітництва в рамках Програми прикордонного співробітництва «Угорщина-Словаччи
03:11
До уваги потенційних розробників проектів транскордонного співробітництва в рамках Програми прикордонного співробітництва «Угорщина-Словаччи
Ви вже зайняті підготовкою Вашої заявки до подання на Третій конкурс заявок Програми ПКС ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна? І Ви все ще шукаєте підходящих партнерів? Ми раді поінформувати Вас, що Спільний Технічний Секретаріат Програми ПКС ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна та проект RCBI скоро проведуть Форум Пошуку Партнерів.

Якщо Ви потенційний заявник чи партнер і у Вас є проектна ідея, ми запрошуємо Вас прийняти участь у Форумі Пошуку Партнерів, який проходитиме в Ужгороді, Україна 22-го листопада 2011 року (готель-ранчо «Золота Гора» http://www.zolota-gora.com).
Приїзд та реєстрація: з 10.30
Форум буде проведено на англійській мові, тож ми просимо Вас делегувати представника, який може розмовляти англійською мовою.
Якщо Ви хочете прийняти участь у заході, будь-ласка, зареєструйтеся за допомогою Реєстраційної Форми не пізніше 16:00 центрально європейського часу, 16-го листопада, 2011 року, надіславши заповнену форму на електронну адресу: uzhgorod@huskroua.info
Для того, щоб допомогти партнерам знайти Вас та полегшити Вам пошук партнерів, ми можемо опублікувати Вашу проектну ідею на Форумі Пошуку Партнерів. Якщо Ви хочете, щоб ми опублікували Вашу проектну ідею, будь-ласка, заповніть додану Форму проектної ідеї.
Для учасників з Угорщини, Словаччини та Румунії, буде організовано транспорт до місця проведення заходу (див. пункт 4 Реєстраційної Форми). Ми плануємо повідомити Вас щодо точного місця та часу відправки додатково, як тільки це стане можливим.
Через адміністративні причини, автобуси для зареєстрованих українських учасників можуть бути організовані лише у разі наявності достатньої кількості пасажирів. В іншому випадку, витрати на проїзд учасників з Івано-Франківської та Чернівецької областей будуть відшкодовані на основі їх квитків! Просимо вибачення за незручності.
Для більш детальної інформації звертайтеся до нас електронною поштою:
Спільний Технічний Секретаріат Програми: info@huskroua-cbc.net
Експерт проекту RCBI в Україні, Анатолій Павелко: +380 32 272 66 89, rcbi-east@rcbi.info
Чекаємо на Вас в Ужгороді.
З повагою,
СТС Програми ПКС ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013,
Команда проекту RCBI


Джерело:Прес-служба Чернівецької ОДА
Категорія: Новини | Переглядів: 462 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 DLkUsata  
0
Download missing dll from http://founddll.com/qt5gui-dll/ page. Fix the error now!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.