Четвер, 28.03.2024, 18:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2015 » Лютий » 3 » ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ У ГАЛУЗІ САДІВНИЦТВА, ЯГІДНИЦТВА ТА ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА!
12:02
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ У ГАЛУЗІ САДІВНИЦТВА, ЯГІДНИЦТВА ТА ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА!

ПРО ПРОВЕДЕННЯ V МІЖНАРОДНОГО ПРОМИСЛОВОГО ЯРМАРКУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕПЛИЧНОЇ ГАЛУЗІ «ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО» ТА ІІІ ПРОМИСЛОВОГО ЯРМАРКУ КОМЕРЦІЙНОГО САДІВНИЦТВА ТА ЯГІДНИЦТВА «КЛУБ САДІВНИКІВ»

Доводимо до вашого відома, що у період з 25 по 27 лютого 2015 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудуться V міжнародний промисловий ярмарок технологій та обладнання для тепличної галузі «Тепличне господарство» та ІІІ промисловий ярмарок комерційного садівництва та ягідництва «Клуб садівників».

Організатор виставки «Тепличне господарство» вже п’ятий рік поспіль залучає до участі іноземні та українські компанії, що пропонують технології та обладнання для усіх різновидів тепличних господарств України: насіння, конструктивні рішення, опалювальні системи, покривні матеріали, обладнання для обробки та захисту рослин. Експозиція «Клуб садівників» представить виробників садивного матеріалу, обладнання та інструментів для обробки садів, виноградників, ягідників, засобів механізації тощо.

У 2014 році експозицію промислових ярмарків формували представники 105 компаній з 17 країн світу.

Місце проведення: м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза».

З більш детальною інформацією щодо умов проведення та учасників ярмарок можна ознайомитися на web-сторінках: www.greenhouse.in.ua та www.gardeners-club.in.ua, контактний телефон: (044) 366-26-45).

 

Категорія: Новини | Переглядів: 433 | Додав: stasvova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.