Четвер, 28.03.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
ТУРИЗМ
ЗАСТАВНІВЩИНА ІНВЕСТИЦІЙНА
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
ПІДПРИЄМНИЦТВО І РЕГУЛЯТОРНА ПОЛІТИКА
Місцевий розвиток орієнтований на громаду
Архів записів

Головна » 2011 » Листопад » 13
Управління економіки райдержадміністрації доводить до відома зацікавлених осіб, що 17 березня 2011 р. Кабінет Міністрів України постановою №308 затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки через механізм здешевлення кредитів.

Відповідно до Порядку бюджетні кошти спрямовуються на безповоротній основі на:

1) погашення кредиторської заборгованості минулих років за бюджетними зобов'язаннями, узятими на облік органами Державної казначейської служби;

2) виконання бюджетних зобов'язань, які виникли перед суб'єктами господарювання — переможцями конкурсу в 2010 році відповідно до укладених з ними договорів про компенсацію відсоткової ставки за користування кредитами, залученими для реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки (далі — договори про виплату компенсації);

3) здешевленн ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 466 | Додав: stasvova | Дата: 13.11.2011 | Коментарі (0)

Ви вже зайняті підготовкою Вашої заявки до подання на Третій конкурс заявок Програми ПКС ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна? І Ви все ще шукаєте підходящих партнерів? Ми раді поінформувати Вас, що Спільний Технічний Секретаріат Програми ПКС ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна та проект RCBI скоро проведуть Форум Пошуку Партнерів.

Якщо Ви потенційний заявник чи партнер і у Вас є проектна ідея, ми запрошуємо Вас прийняти участь у Форумі Пошуку Партнерів, який проходитиме в Ужгороді, Україна 22-го листопада 2011 року (готель-ранчо «Золота Гора» http://www.zolota-gora.com).
Приїзд та реєстрація: з 10.30
Форум буде проведено на англійській мові, тож ми просимо Вас делегувати представника, який може розмовляти англійською мовою.
Якщо Ви хочете прийняти участь у заході, будь-ласка, зареєструйтеся за допомогою Реєстраційної Форми не пізніше 16:00 центрально європейського часу, 16-го листопада, 2011 року, надіславши заповнену форму на електро ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 461 | Додав: stasvova | Дата: 13.11.2011 | Коментарі (1)


Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської РДА © 2024
Адреса: 59400, м. Заставна, вул. Чорновола, 6
Телефон/факс: (03737) 3-19-89
E-mail: econ_zrda@ukr.net
Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові вказання посилання
на офіційний сайт Управління економічного розвитку та інфраструктури Заставнівської районної державної адміністрації.